lunes, 12 de diciembre de 2011

COMENCEN LES ACTIVITATS DEL NADAL


Us recordem que:

- L'expo Porrajmos sobre l'extermini gitano durant el nazisme es podrà veure fins diumenge 11 de desembre al Museu de Ca n'Oliver i el dissabte 10 a les 12 h farem una visita guiada gratuïta. Si veniu a veure-la diumenge, podeu aprofitar per fer la visita guiada gratuïta amb l'entrada que farem a l'exposició permanent sobre la cultura ibèrica.

A més comencen les activitats del Nadal amb:
- Camí de justícia: el dilluns 12 de desembre comença el plaç d'inscripció per participar a la marxa nocturna que recorda l'assassinat de l'abad de Sant Cugat per un noble de Cerdnayola la nit de Nadal de 1351. Com sempre anirem a peu des de Cerdanyola fins al monestir de SAnt Cugat on, després de ser rebuts per les autoritats i de fer un petit mos medieval, podrem veure l'obre de teatre "Pedra i sang" que s'inspira en aquests fets històrics; després tornarem a casa en bus. Per participar, només cal inscriure's a l'ateneu (93 581 41 33). Es tracta d'una activitat gratuïta recomanada per a majors de 8 anys caminadors (la marxa dura unes 3 hores). Les places són limitades.

- El Nadal visita al Museu de Ca n'Oliver. Matinal nadalenca per a nens i nenes de 6 a 9 anys durant la qual els participants descobriran a través de diversos tallers alguns dels elements característics d'aquestes festes. L'activitat té un cost de 10 € per participant; començarà a les 9h i s'acabarà a les 13h que és quan els pares o mares han de passar a recollir els infants. Per participar cal inscriure's a l'ateneu a partir de dilluns 12. Hi haurà també un servei de canguratge de 8 a 9 i de 13 a 15h. Si esteu interessats en aquest servei, truqueu al Museu per concretar horari i cost.

No hay comentarios:

Publicar un comentario