jueves, 24 de noviembre de 2011

XERRADA, TALLERS I XOCOLATADA A CA N'ORTADO

Des del Servei de Dinàmica Educativa de l'Ajuntament de Cerdanyola el proper dissabte 17 de desembre a les 10:30 faran a Ca n'Ortado una jornada al voltant del joc i la joguina emmarcada en la campanya "Una nit d'il·lusió per tothom "organitzada des de fa molts anys per Creu Roja.

Com podreu veure al programa adjunt es realitzarà una Xerrada a les 11 del matí amb el títol : Joc + creatiu infants + lliures a càrrec D'Àuria G. Galceran, mestra de l'escola Waldorf Steiner , el Til·ler de Cerdanyola.


Paral·lelament es faran tallers per a infants i adults de construcció de joguines que, en consonància amb la xerrada, posarà al nostre abast la possibilitat de crear i jugar a l'hora. El taller de joguines el portaran a terme les mares i pares de la mateixa escola Waldorf Steiner , el Til·ler.


Us adjuntem també una butlleta d'inscripció per tal de poder ajustar al màxim les persones participants ( tant adults com infants )i la organització de la jornada.


Val a dir que comptarem amb monitors i monitores de Creu Roja tant per fer el canguratge dels nens i nenes més petits com per donar un cop de mà en la realització dels tallers.


La jornada es clourà amb una xocolatada a les 12:30 als jardins de Ca n'Ortadò.

No hay comentarios:

Publicar un comentario